Tag: Sartre

Natën kur vdiste Sartre dhe pihej whisky

Në një shkrim të mëparshëm në librin “Parisi letrar” kisha shkruar kalimthi për vdekjen e Sartrit dhe atë natë kur Simone de Beauvoir dhe i dashuri i saj i dikurshëm, Claude Lanzmann, më 16 prill të vitit 1980 kishin kaluar me orë të tëra gjer në natën e vonë duke pirë whisky pranë kufomës së […]

Natën kur vdiste Sartre dhe pihej whisky

Në një shkrim të mëparshëm në librin “Parisi letrar” kisha shkruar kalimthi për vdekjen e Sartrit dhe atë natë kur Simone de Beauvoir dhe i dashuri i saj i dikurshëm, Claude Lanzmann, më 16 prill të vitit 1980 kishin kaluar me orë të tëra gjer në natën e vonë duke pirë whisky pranë kufomës së […]