Tag: Monaliza

Nëna ime dhe Monaliza

Ishte dita ime e fundit në Tiranë. Të nesërmen do nisesha. Shiu që sapo kishe rënë e kishte pastruar ajrin e atmosferës dhe një tufë resh mbi qiellin e kaltër që dukeshin nga xhamat e ballkonit shndrisnin nga një dritë e bardhë. Isha në sallonin e madh ku gjatë ditës rrinte nëna ime. Duke thithur […]