Tag: arti

Interviste me Gazetaren Fatmira Nikolli ne Gazeta Shqiptare – 28 Prill 2020

– Për shkak të masave mbrojtëse të marra nga qeveria prej pandemisë kemi humbur liri e të drejta themelore si ajo e lëvizjes, punësimit, praktikimit të riteve fetare, takimeve e grumbullimeve. Gjer më tash duket si autokraci botërore e justifikuar, ju ç’reflektime ju ka sjellë? – Kam ndjekur me interes opinionet e analistëve dhe personaliteteve […]