Tag: Poezi dashurie

Poezi dashurie në kohë të vonë

Katër poezi : Ilustrimet Stefi Taçi Duke lexuar Prevert Lexoja vargje të Prevert nisa të dremis, tri shkrepse të ndezura një nga një nëpër natë ndërsa unë mërmërisja vargjet e tij: «Shkrepsja e parë për të shikuar gjithë fytyrën tënde, e dyta për të të parë sytë, e fundit për të të parë gojën tënde… » […]

Poezi dashurie në kohë të vonë

Disa poezi nga libri poetik “Poezi dashurie në kohë të vonë” Letra dashurie të një kohe të vonë Me rastin e botimit të letrave të Kamysë drejtuar të dashurës së tij. – ”Ti gjaku im”, – i shkruante Kamy të dashurës Kazares, dhe ajo i përgjigjej: – “Pres mrekullinë të më rishfaqë praninë tënde” – ”Ti […]