Tag: Muharrem Fejzo

Muharrem Fejzo – Pasazhe filmike

Një kineast shkon e megjithatë mbetet gjithnjë në celuloidin e filmit. Aq i lumturuar me jetën, gjithnjë në krijim, në moshën e filozofimit të jetës, ky mik i shtrenjtë, ky njeri me zemër të hapur, i ëmbël dhe me syrin gjithnjë në kamera, u largua… një stop-kamera e dhimbshme mes dashurisë së aq shumë miqve […]