Tag: Marc Chagall

Poezi nga Marc Chagall

E fejuara ime e bardhë Ngado që shkoj nëpër pyll mbi këmbë, mbi duar, këndej e andej gjethet bien nga pema në pemë, më zgjojnë dhe kam frikë, ndërkohë që pikturoj si në gjumë, si në ëndërr, kur pylli ngarkohet me borë tabloja ime i ngjan një bote tjetër, i vetëm prej kaq vitesh këtu […]