Tag: Klara Shehu

Disa poezi të miat dhe arti i të lexuarit

Fjala poetike shpesh do dhe një zë poetik. Rrallëherë poetët dine të recitojnë poezitë e tyre ashtu si dhe shkrimtarët të lexojnë pjesë nga romanet e tyre. Skena, fjala artstike, diksioni, pauza, heshtja, timbri, vibrimi i zërit, janë një art më vete… Dhe pata kënaqësi të veçantë të dëgjoja disa nga poezitë e mia nën […]