Tag: Kinostudio

Kali i Gjeneralit

Pas një udhe të vështirë e gjithë baltë, makina e filmit iu afrua atij fshati të humbur që nuk kishte as dhjetë-pesëmbëdhjetë shtëpi, disa prej të cilave mbuluar me katrama dhe copëra llamarinash të ndryshkura nga koha, ndonjë prej të cilave e shtyrë nga era, çka krijonte kështu figura të çuditshme si në një film […]