Tag: "Kazanova"

“Kazanova”në stallën e demave

Kështu kishte ndodhur dhe herën e parë, dhe të dytën, e me rradhë. Kazanova nuk e kishte menduar kurrë se në stallën e demave mund të shndroheshe në një Kazanovë… Roland Gjati ishte një burrë 30 vjeçar, i martuar dhe me ca mustaqe të zeza pis. Ishte shofer i Fermës Blegtorale të Sukthit dhe kishte […]