Tag: Ftesa

Ftesa

FTESA – Të thashë i dashur, s’mund ta lija vetëm… Ndërkohë me telefonin në dorë ajo po dilte nga spitali kur zhurma e një makine që po kalonte e bëri të padëgjueshme vazhdimin e bisedës. – Si? – Ah, po… gjendja sa vjen dhe rëndohet!… Mirë, në darkë atëherë! Ajo qëndroi një çast e heshtur […]