Tag: Firence

Epistolario – një vit më parë në Firence

Sapo jam kthyer nga Firence (2019) dhe kënaqësia në këtë qytet plot hire nuk ishte thjesht botimi në italisht i librit tim «Epistolario di Zarata» nga shtëpia botuese «Scribo» e drejtuar nga Aldo Avvenuti por veçanërisht njohja me Denada Ndrecën, shkrimtare dhe poete e disa librave, një shqiptare e denjë mes intelektualëve fjorentinë e italianë, […]