Tag: Esteri

Pas Vdekjes, Thuaj i Dashur Një Fjalë Shenjti

(Tregim. Një shënim i Jocef Jakoel nuk mund të më linte pa shkruar këtë tregim) Ishin ditët e para të prillit kur lejlekët u shfaqën buzë detit, pa zhurmë, me ato flatra që u ndereshin në ajër, duke u ardhur rrotull disa herë qytetit dhe më pas ndaluan në folenë e tyre. Ktheheshin nga udhëtimi […]