Tag: Diplomaci

Interviste ne Gazeten Fjala : “Luan Rama: Shkrimtarët, diplomatët që “pushtuan” Parisin”

Letërsia i bashkon popujt më shpejt se politikat zyrtare “Përmes letërsisë lexuesi duhet të kuptojë thelbin e jetës, të qenies, të shpirtit, jetës së përkohshme njerëzore të secilit prej nesh, të thelbit njerëzor: cilët jemi, nga vijmë dhe ku shkojmë” Nga Leonard Veizi Si diplomat ka hyrë e dalë në institucionet qendrore të Evropës, duke […]