Tag: Baudelaire

Baudelaire dhe shpirti i “camera obscura”

Një fotografi e panjohur e Bodlerit dhe mosbesimi i tij ndaj artit të ri, fotografisë. Serge Plantureux është për tu përshendetur. Pas fotografisë së fundit të poetit emblematik Vincent Van Gogh të zbuluar para dy vjetësh mes miqve të tij impresionistë, ai tashmë ka zbuluar një tjetër fotografi të panjohur deri më sot të poetit […]